Ook Jimmy Kimmel noemt Meryl Streep “overgewaardeerd” op de Oscars

Ook Jimmy Kimmel noemt Meryl Streep “overgewaardeerd” op de Oscars

Jimmy Kimmel was gisteravond presentator op de Oscars, en hij was zijn eigen sarcastische zelf. “De Oscars worden wereldwijd gevolgd,” zei hij, “in meer dan 225 landen die ons nu haten”. Een grappige snauw naar president Donald Trump. Om zijn statement meer kracht bij te zetten vroeg hij het publiek een staande ovatie te geven voor “de meest overschatte actrice aller tijden, Meryl Streep!”. 

In een aangebrande tweet noemde president Donald Trump actrice Meryl Streep begin dit jaar “de meest overgewaardeerde actrice van Hollywood”. Haar misstap: Streep had in een speech kritiek op Trump gegeven.

Onverdiend applaus

Streep was voor de 20ste keer genomineerd voor een Oscar en daarom kreeg ze van Jimmy Kimmel een ironisch eerbetoon: “Van haar bescheiden beginnerswerk in The Deer Hunter en Out of Africa tot haar ondermaatse performances in Kramer vs. Kramer en Sophie’s Choice, Meryl Streep heeft aan meer dan 50 films meegewerkt tijdens haar carrière. Doe met mij mee please, en geef Meryl een totaal onverdiend applaus!”.

Gesponsorde artikelen