Left Right
scrollTop top

Ook na opnames Temptation Island ging geflirt verder: Alex zet intieme berichtjes van Rosanna op Instagram


Ook na opnames Temptation Island ging geflirt verder: Alex zet intieme berichtjes van Rosanna op Instagram

Meer dan ooit zijn de sociale media dit seizoen wekelijks een extra aflevering van Temptation Island waard. Deze keer is het verleider Alex die via Instagram laat zien hoe hij na de opnames van het programma nog met Rosanna heeft zitten chatten. Niks mis mee, maar het was Rosanna die in die berichten toenadering zocht. Het is serieus boel tussen de twee nu, want Rosanna had zelf de aanzet gegeven door te posten dat Alex slecht is in bed.

Officieel lijken Niels en Rosanna nog altijd samen te zijn ondanks hun avontuurtjes op Temptation Island. Nadat Niels op het ene eiland te ver was gegaan, deed Rosanna hetzelfde met Alex. Ze belandde in bed met de spierbundel en daarmee was zijn taak volbracht. Alex liet al weten dat hij gewoon gedaan heeft wat hij als verleider moest doen. Maar vandaag zet hij Rosanna toch te kijk, want hij plaatste een intieme chat tussen de twee online.

Bij de foto van de WhatsApp-berichten schrijft Alex:

Puur en alleen omdat ze leugens plaatst!!! Voor de mensen die graag op tv willen verdiep je eerst even in het programma voordat je jezelf opgeeft! Je deed mee aan een programma dat heet Temptation Island en niet : Marry at first sight. Hou het bij de waarheid. #justdidmyjob #wiljeeenfrietje #ofwiljeoorlog #hebnogmeerhoor #doei

De leugens waarover hij het heeft verschenen enkele uren eerder op het profiel van Rosanna. Alex is slecht in bed?

Vieze dingen doen

Aan de echtheid van het screenshot wordt getwijfeld, en we weten ook niet van wanneer de conversatie dateert. Hoe dan ook suggereert Alex dat Rosanna nadien toenadering is blijven zoeken. Enkele dagen geleden plaatste hij ook al een fragment online waarin hij Niels uitdaagt door te zeggen dat hij “vieze dingen” ging doen met zijn meisje.

Onder het bericht wenste hij het koppel veel sterkte en stelde hij zich de vraag waarom mensen zich kandidaat stellen voor een programma als Temptation Island in plaats van gewoon samen op vakantie te gaan. Tja Alex, dat vragen wij ons iedere week af …


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  62.721.553
 • Aantal
  doden
  1.459.224
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  576.599
 • Aantal
  doden
  16.547