Ook plezant: zowel Tom Cruise als Nicole Kidman afwezig bij bruiloft dochter

Ook plezant: zowel Tom Cruise als Nicole Kidman afwezig bij bruiloft dochter

Isabella “Bella” Cruise, de dochter van Tom Cruise en Nicole Kidman is getrouwd. Zowel Tom Cruise als Kidman daagden niet op. 

Want papa heeft blijkbaar een probleem met het feit dat de gelukkige bruidegom geen lid is van de Scientologykerk. En mama heeft “nooit echt een hechte band gehad” met haar dochter.

De 22-jarige Bella gaf op 18 september haar jawoord in een ceremonie in het The Dorchester Hotel in Londen, waar ze woont samen met de bruidegom, een ICT-consulent die Max Parker heet.

Scientology

Nicole Kidman hield het bij felicitaties, ze zei “dolblij te zijn dat haar oudste dochter de liefde heeft gevonden”. Kidman heeft geen hechte relatie met haar, sinds Cruise er na de scheiding van haar ouders in 2001 voor koos bij haar vader te blijven wonen. Net als hem raakten Bella Cruise en haar broertje Connor geïnteresseerd in de Scientologykerk.

Tom Cruise was ook niet bij de trouw. De bruidegom zou geen lid van Scientology zijn. Cruise zou bovendien zijn schoonzoon nog nooit hebben ontmoet. In augustus vertikte Tom Cruise het de vergadering van zijn stiefvader bij te wonen, de man bij wie hij opgroeide en die hem zelfs het geld leende om z’n carrière te starten. De reden: John South weigerde, in tegenstelling tot de moeder van Cruise, in de Scientologykerk te stappen.

Gesponsorde artikelen