Ook voor huizen van Oprah, Donald Trump en Richard Branson kende orkaan Irma geen genade

Ook voor huizen van Oprah, Donald Trump en Richard Branson kende orkaan Irma geen genade

Een reisje naar de Caraïben is enkel weggelegd voor de meer gegoeden onder ons. Maar voor de celebrities van deze wereld is een villaatje op zo’n paradijselijk eiland niet meer dan normaal. Sommigen hebben er zelfs gewoon hun eigen privé-eiland. Maar orkanen kennen voor niemand genade, ook niet voor de Oprahs of Donald Trumps van deze wereld. Hun villa’s liggen dan ook evenzeer in puin na de verwoestende orkaan Irma.

Zo heeft Amerikaans president Donald Trump een villa op Sint-Maarten, dat gisteren zwaar getroffen werd door orkaan Irma. Oprah Winfrey, de Amerikaanse talkshowhost, heeft een villa op Antigua. Mick Jagger heeft er dan weer eentje op Mustique. Voor de bekende goochelaar David Copperfield en acteurs Eddie Murphy en Johnny Depp mag het nog wat meer zijn. Zij hebben een privé-eiland in de Bahama’s. Richard Branson heeft het meer voor de Britse Maagdeneilanden en heeft daar een eiland op zijn naam staan.

Zo zei de zoon van Branson al dat de meeste gebouwen op het zogenaamde Necker eiland verwoest zijn door de storm. In een Instagrampost beschrijft hij de ravage die Irma daar en op de andere eilanden heeft aangericht: “Road Town is overspoeld en meerdere daken zijn van de huizen gerukt.” Verschillende gebouwen zijn met de grond gelijk gemaakt. “De Sugar Mill beachbar is verdwenen en het dak van het hotel is weg”, vertelt Branson. “Maar gelukkig is iedereen wel veilig.”

De beelden vanop Necker eiland zijn hallucinant:

Hoe het met de villa’s en eilanden van de andere sterren is gesteld, is momenteel nog niet geweten. Al wordt verwacht dat ook de huizen van Trump en Oprah, waar orkaan Irma al is gepasseerd, zwaar geraakt zijn door de storm. Vrijdag en zaterdag zal Irma nog verderrazen en waarschijnlijk ook de privé-eilanden van onder meer David Copperfield en Johnny Depp raken.

Gesponsorde artikelen