Left Right
scrollTop top

Op deze skipistes word je vervoerd in liften van Porsche of Ferrari


Op deze skipistes word je vervoerd in liften van Porsche of Ferrari

Als je houdt van skiën in luxe, dan kan je volgende skireis net nog wat interessanter worden. Verschillende skibestemmingen hebben samengewerkt met luxueuze automerken om luxegondels in te richten. Deze winter zal je op verschillende locaties liften zien die ontworpen zijn door Porsche of Ferrari. Luxepaarden, boek alvast je skireis! 

Een tijdje geleden hebben heel wat skistations in de Alpen en Noord-Amerika hun skiliften vernieuwd. Zo’n 80 stations hebben samengewerkt met luxueuze automerken zoals Porsche en Ferrari om een perfecte inrichting van de gondels te voorzien.

Miljoenen euro’s

Alpe d’Huez heeft bijvoorbeeld gondels geïnstalleerd met verwarmde designcabines die door Porsche werden ontworpen. Kostplaatje? Zo’n dikke 6 miljoen euro. Daarnaast heeft het Italiaanse resort Val Gardena ook zo’n luxelift met 77 tienmanscabines geïnstalleerd, goed voor zo’n 3.200 skiërs per uur. Deze lift opent zijn deuren aankomende winter. Als je daar toevallig gaat skiën, moet je weten dat de lift waarin je je dan begeeft zo’n 18 miljoen euro heeft gekost. In het Zwitserse Zermatt en in het Italiaanse San Domenico heeft Porsche ook gezorgd voor het design van de liften.

Ideaal om luxueuze skiërs te lokken!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.944.089
 • Aantal
  doden
  1.166.685
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  333.718
 • Aantal
  doden
  10.899