Op een strand zitten, feestjes meemaken en dat posten op online media: hier is jouw (goedbetaalde) job

Op een strand zitten, feestjes meemaken en dat posten op online media: hier is jouw (goedbetaalde) job

Zin om op een Mexicaans strand te gaan zitten, om zo al je vrienden jaloers te maken op de geweldige temperaturen daar? Dan hebben wij een job voor je: Cancun Experience Officer voor een website die, je raadt het nooit, specialiseert in reizen naar de Mexicaanse toeristenhoofdstad. 

Elfduizend euro per maand, zoveel zou je gaan verdienen om eigenlijk op vakantie te gaan. Dat is serieus wat Cancun.com, een touroperator naar de Mexicaanse stad aanbiedt, als jij voor hen reclame wil maken. Hoe doe je dat? Door het beste van Cancun te laten zien op sociale media natuurlijk.

Het is niet evident, we geven het toe, de sollicitant moet er goed tegen kunnen dat ie zes maand aan een stuk op parelwitte stranden zit, de meest exclusieve feestjes afschuimt en de beste bedden in Mexico test. Je moet er wel (uiteraard) een paar goede foto’s van kunnen nemen en je het liefst ook oprecht amuseren als deze’job’ wil uitvoeren.

Hoe moet je solliciteren voor deze once-in-a-lifetime-werkervaring? Je moet uiteraard niet gewoon een stukje papier invullen, maar een video maken met je motivatie: waarom wil jij zes maanden op een strand liggen. Meer info hier. Solliciteren kan nog tot 17 december: veel geluk!

Gesponsorde artikelen