“Op, op, alles is op”: Ketnet-feest met Samson en Gert is al helemaal uitverkocht

“Op, op, alles is op”: Ketnet-feest met Samson en Gert is al helemaal uitverkocht

We hadden het al aangekondigd: snel zijn is de boodschap. En dat is ook zo gebleken. Want alle tickets voor het throwback-feest van Ketnet, met optreden van Samson en Gert, zijn na amper twee dagen al de deur uit! Al is er nog wel een beetje hoop voor wie toch nog een kaartje wil bemachtigen.

De aankondiging van het throwback-feest van Ketnet kwam een beetje uit het niets, maar het was al snel duidelijk dat dit een gat in de markt was. Ketnet wordt op 1 december 20 jaar, en de jongerenzender geeft daarom de dag ervoor een verjaardagsfeest in het Antwerpse sportpaleis voor ‘de Ketnetters van toen’. Deze keer dus niet voor kinderen, maar voor de groep die is opgegroeid in de startjaren van Ketnet. En om het allemaal nog wat beter te maken, kondigden ze meteen hun headliner aan: niemand minder dan Samson en Gert!

Nog een beetje hoop

En zo’n Samson en Gert-optreden voor volwassenen, dat slaat blijkbaar aan. Want het is zo’n groot succes, dat na amper twee dagen alle tickets al uitverkocht zijn. Dat kondigde Studio 100 zelf aan op Twitter. En hoe kon dat ook anders dan met een gepaste Samson en Gert-hit: “Op, op, alles is op!”

Voor wie naast een kaartje heeft gegrepen, is er toch nog een beetje hoop. Je kan je nog inschrijven op de wachtlijst. Als er tickets opnieuw vrijkomen, heb je zo de kans er toch nog te kunnen bij zijn op 30 november in het ‘Sportpladijs’. Inschrijven op de wachtlijst, kan je hier.

Gesponsorde artikelen