Op reis gaan, gin drinken en er nog voor betaald worden ook? Dit is de ultieme droomjob!

Op reis gaan, gin drinken en er nog voor betaald worden ook? Dit is de ultieme droomjob!

Het bekende ginmerk Bombay Sapphire is op zoek naar een ambassadeur. De job zal eruit bestaan om de wereld rond te reizen en gin te drinken … en je wordt er dus nog voor betaald ook! 

“’s Werelds meest gegeerde job” noemen ze het zelf, en laat ons eerlijk zijn: dat is niet gelogen! Het bekende ginmerk Bombay Sapphire en de Britse bar- en danceblubketen Inception Group hebben de krachten gebundeld om een ware droomjob voor te stellen. Ze zijn op zoek naar een ambassadeur die voor hen de wereld moet rondreizen. En alsof dat nog niet genoeg is, mag je overal gins gaan drinken!

Reis rond de wereld in 80 dagen

De job werd in het leven geroepen samen met de aankondiging van een nieuwe bar genaamd Mr Fogg’s Society of Exploration, genoemd naar het hoofdpersonage uit het boek Reis rond de wereld in 80 dagen van Jules Verne, Phileas Fogg.

Wie in de voetsporen van Fogg wil treden, moet minstens 21 jaar oud zijn, graag reizen, bekend zijn met sociale media, een sterke pen hebben en “bereid zijn om zichzelf in Victoriaanse kledij te kleden”. Ook absoluut noodzakelijk: een talent voor selfies (al heb je dan wel kans om ‘selfitis’ op te lopen, lees er hier meer over). Een fan zijn van gin zal ook niet echt slecht zijn voor je kansen (lees hier waarom gin-tonicdrinkers goed bezig zijn).

Bekijk hieronder de aankondigingsvideo

https://vimeo.com/234810012

Voel jij je geroepen? Dan kan je hier solliciteren!

Gesponsorde artikelen