Left Right
scrollTop top

Op tv is ‘Karen maakt een plaat’ helaas geen grote hit: wordt het vrezen voor een halfgevulde Lotto Arena? 


Op tv is ‘Karen maakt een plaat’ helaas geen grote hit: wordt het vrezen voor een halfgevulde Lotto Arena? 

Iedereen weet het ondertussen: Karen Damen maakt een plaat. Haar eerste solo single ‘Een ander spoor’ heeft ze gelost. En ook op tv is de eerste aflevering achter de rug. Helaas voor haar was het geen kijkcijfertopper.  Zo’n 250.000 mensen wist ze naar VIER te lokken. Is dat een slecht voorteken voor haar geplande concert in de Lotto Arena? 

Heel Vlaanderen weet ondertussen dat Karen een plaat aan het maken is. Alleen lijkt niet iedereen daarop te zitten wachten. De titeltrack Een ander spoor wordt voorlopig enkel op Radio 2 en Nostalgie gedraaid en in de Ultratop 50 geen spoor van de ex-K3. Al wordt er zes weken na de release van de plaat nog gehoopt dat de songs van Karen zullen stijgen in de charts dankzij het tv-programma. En die zitjes in de Lotto Arena? Zijn die gegeerder dan de eerste single?

Live Nation-woordvoerster Sabine Dullaers laat aan newsmonkey weten dat “meer dan 3.000 van de 5.000 tickets de deur uit zijn”. “Voor dit concert en deze podiumopstelling gaan we uit van een capaciteit van 5.000 personen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Karen haar eerste soloalbum ‘Een Ander Spoor’ binnenkort voor een goedgevulde Lotto Arena zal voorstellen.”

Go go, Karen! Wij duimen alvast voor een volle zaal.

Een ander spoor van Karen Damen:


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.576.990
 • Aantal
  doden
  1.188.787
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  412.314
 • Aantal
  doden
  11.452