Op zoek naar originele Sintcadeautjes voor een prijsje? Hier is alvast een supertip!

Op zoek naar originele Sintcadeautjes voor een prijsje? Hier is alvast een supertip!

“Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint. Mijn beste vriend, jouw beste vriend, de vriend van ieder kind!”. Je bent de Sinterklaasliedjes ongetwijfeld al beu gehoord, maar er valt niet aan te ontsnappen. 6 december is upon us en jij moet dringend cadeaus gaan kopen, bij voorkeur zonder een fortuin uit te geven. Wel, laat HEMA hier een oplossing zijn!

We zijn halverwege de maand november en de Sint staat weer bijna voor je deur. Enfin, op je dak. Je kleine koters hebben alvast een heuse lijst van spulletjes samengesteld die ze aan de goede man willen vragen. En ze zijn al volop aan het kiezen welke schoen ze nu juist gaan klaar zetten op 5 december. Hoe graag jij ook de wereld aan je kinderen wil geven, de Sinterklaascadeaus blijven toch beter binnen een bepaald budget.

Geniet daarom van de Sintactie bij HEMA. Van 15 november tot en met 18 november kan je op de HEMA-webshop (klik hier om naar de shop te gaan) de promocode “SINT15” gebruiken en dan krijg je 15% korting op bijna alle producten.

Voorwaarden van de actie:

Niet geldig op: op maat gemaakte gordijnen, Instax, cadeaukaarten, iTuneskaarten of tegoeden, tickets en samenwerkingen met 3e partijen.

Niet geldig in combinatie met andere vouchers/kortingscodes.

Gesponsorde artikelen