Opgelet: deze 6 populaire tv-series staan op het punt te worden geschrapt

Opgelet: deze 6 populaire tv-series staan op het punt te worden geschrapt

Zoals elk jaar is de lente het seizoen waarin de Amerikaanse tv-zenders hun hakbijl bovenhalen en ooit populaire series schrappen. Business Insider maakte een lijst van reeksen waarvoor de toekomst er somber uitziet. Wij pikten er zes uit die hier ook populair zijn.

1. The Blacklist (NBC)

De kijkcijfers van vele series storten na enkele seizoenen in, maar het vijfde seizoen van The Blacklist heeft een dieptepunt bereikt. Ooit was deze reeks over een FBI-agente en een prominente crimineel bijzonder populair, maar nu staat de reeks zelf op de zwarte lijst. Mogelijk komt er wel nog een laatste seizoen om er een eervol punt achter te zetten, maar voor hetzelfde geld is het meteen gedaan.

2. Brooklyn Nine Nine (FOX)

Bij FOX staat de komische serie Brooklyn Nine Nine op de wip, maar het gebeurt wel vaker dat de zender een voormalige topper een waardig slot gunt. Dus het kan wel zijn dat er op het laatste moment nog een allerlaatste seizoen wordt besteld. De serie heeft nu vijf seizoenen achter de rug.

3. Crazy Ex Girlfriend (The CW)

Wij kunnen deze serie via Netflix volgen, en eigenlijk heeft ze ons aangenaam verrast. Crazy Ex Girlfriend is een muzikale komedie, twee termen die veel kijkers al bij voorbaat zullen doen huiveren. Maar de serie heeft wel degelijk een achterban kunnen vinden, al zal die niet sterk genoeg zijn om te vermijden dat de stekker er binnenkort wordt uitgetrokken. Misschien ook hier met een kort slotseizoen, maar voorlopig zit dat er niet aan te komen. De cast heeft deze zomer een volle agenda, dus opnemen zullen ze niet snel doen.

4. Dynasty (The CW)

Deze serie werd groots aangekondigd en moest na Dallas nog een andere populaire serie uit de jaren 80 terug tot leven wekken. Helaas is dat niet echt gelukt en dalen de kijkcijfers na elke aflevering.

5. Taken (NBC)

Een succesvol eerste seizoen zette NBC ertoe aan om een tweede te bestellen. Maar dat deed het aanzienlijk minder goed, waardoor het bijna onwaarschijnlijk is dat er nog een derde seizoen zal komen.

6. Elementary (CBS)

Tot slot dreigt ook de moderne Sherlock Holmes met pensioen te moeten gaan. De serie scoorde ooit hoge kijkcijfers, maar doet het al een tijdje minder goed. Het was dan ook een verrassing dat er nog een zesde seizoen is besteld. Maar het ziet er wel naar uit dat dit het allerlaatste zal zijn.

Gesponsorde artikelen