Opnames ‘Big Little Lies’ seizoen 2 zijn begonnen en dit zijn de eerste beelden!

Opnames ‘Big Little Lies’ seizoen 2 zijn begonnen en dit zijn de eerste beelden!

De opnames voor het tweede seizoen van ‘Big Little Lies’ zijn officieel gestart en dat vieren de actrices met een aantal foto’s van achter de schermen. We zien alle actrices uit het eerste seizoen opnieuw en het mag duidelijk zijn: ze hebben er zin in!

Het eerste seizoen van Big Little Lies werd door het grote publiek positief ontvangen. De HBO-reeks over het leven en vooral de geheimen van de rijke vrouwen in Monterey, Californië blonk uit door z’n dreigende verhaallijn en geweldige soundtrack. Het tweede seizoen van de reeks wordt nu gefilmd en zal uitkomen in 2019.

Meryl Streep

Big Little Lies heeft met Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Zoë Kravitz en Alexander Skarsgård natuurlijk al een geweldige sterrencast te pakken, maar daar wordt in het tweede seizoen ook nog Meryl Streep aan toegevoegd.

Meryl Streep zal de moeder van Perry Wright (Alexander Skarsgård) spelen. Een interessante rol dus, als je weet hoe het eerste seizoen eindigde.

We zullen in het nieuwe seizoen Madeline Mackenzie (Reese Witherspoon) en haar frenemy Renata Klein (Laura Dern) terugzien:

En ook haar andere frenemy Bonnie Carlson (Zoë Kravitz) zal haar opwachting maken in seizoen 2:

Jane Chapman (Shailene Woodley) zal dan toch blijven plakken in Monterey:

Gesponsorde artikelen