Opnieuw 3 kandidaten bekend voor volgend seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’

Opnieuw 3 kandidaten bekend voor volgend seizoen van ‘De Slimste Mens ter Wereld’

Voor fans van De Slimste Mens ter Wereld is het ieder seizoen spannend uitkijken wie de makers nu weer hebben kunnen strikken om deel te nemen. En ook dit jaar belooft het deelnemersveld mooi te maken. Vanmorgen raakten opnieuw drie deelnemers bekend.

Dina Tersago, Goedele Wachters en Bart Somers stonden al op de deelnemerslijst van De Slimste Mens ter Wereld. Sinds vanmorgen kunnen daar ook Heidi Van Tielen, Sean Dhondt en Evi Hanssen bij.

Heidi Van Tielen is vooral bekend als radiostem van Q-music. Samen met Sam De Bruyn verzorgt ze daar het ochtendblok. Ze is de jongere zus van Erika. Die raakte in 2009 bij het grote publiek bekend door als mooie verschijning lang te blijven zitten in De Slimste Mens ter Wereld. Ze werd uiteindelijk uitgeschakeld door Linda De Win, die dat seizoen ook zou winnen.

“Geen beroepsquizzer”

VTM stuurt dit jaar Sean Dhondt en Evi Hanssens. Voor die laatste is het de tweede deelname. Ook in 2004 nam ze al deel. “Ik ben absoluut geen beroepsquizzer, wel een werkende moeder. Ik hou me bezig met de belangrijke dingen van het leven en zeker niet met het opstellen van lijstjes. Maar goed, we zien straks wel. Ik hoop dat mijn algemene kennis me ver zal brengen”, zegt ze in Het Laatste Nieuws over haar deelname.

Het vijftiende seizoen van De Slimste Mens ter Wereld start in het najaar op VIER.

Gesponsorde artikelen