Opnieuw commotie rond Melania Trump voor jas van 46.000 euro en vreemde eisen

Opnieuw commotie rond Melania Trump voor jas van 46.000 euro en vreemde eisen

De eerste buitenlandse reis van Donald Trump heeft al voor heel wat commotie gezorgd. En daar draagt ook Melania Trump aan bij. In het Sicilaanse Catania verscheen ze namelijk in een jas die maar liefst 46.000 euro kost, ongeveer evenveel als het gemiddelde jaarloon in de Verenigde Staten. En ook in België blijkt de first lady nogal opmerkelijke eisen te hebben gehad.

Dat Melania Trump een dure smaak heeft, is langer geweten. Maar de jas die ze aanhad in Sicilië is wel heel duur en dat zorgt voor veel kritiek op sociale media.

De felgekleurde bloemenjas komt uit de nieuwste collectie van Dolce & Gabbana en kost in de Verenigde Staten 46.000 euro, ongeveer het jaarlijkse inkomen van een gemiddeld Amerikaans gezin. Bij ons kost de jas overigens ‘maar’ 37.000 euro. Hij is wel uitverkocht.

Toiletpapier

Ondertussen kon de Franstalige televisiezender BFM tv een document inkijken met eisen van de first lady bij haar bezoek aan ons land. Zo werd het Magrittemuseum voor haar bezoek door tien medewerkers volledig geïnspecteerd.

De opmerkelijkste verandering die doorgevoerd werd na die inspectie, was het vervangen van het toiletpapier door een type met drie lagen. Ook de geurverfrisser in de toiletten werd vervangen door een geur die Melania liever ruikt.

Gesponsorde artikelen