Left Right
scrollTop top

Opnieuw dan maar? Grote bokswedstrijd tussen YouTube-sterren Logan Paul en KSI eindigt in gelijkspel


Opnieuw dan maar? Grote bokswedstrijd tussen YouTube-sterren Logan Paul en KSI eindigt in gelijkspel

De YouTube-sterren Logan Paul en KSI hebben in de Manchester Arena een bokswedstrijd van zes rondes uitgevochten voor 18.000 fans. Het werd uiteindelijk gelijkspel.

Hoewel Logan Paul en KSI amateurs zijn, waren er 18.000 fans aanwezig en werd de fight door meer dan 800.000 mensen gestreamd. Het evenement werd door sommigen zelf “het grootste event in de geschiedenis van het internet” genoemd.

Er wordt geschat dat minstens 500.000 mensen de wedstrijd bekeken hebben via illegale streams. De organisatoren hebben nochtans hun uiterste best gedaan om dat tegen te werken. Wie via de officiële stream keek, moest zo’n 10 euro betalen.

Voor KSI was het een tweede keer in de boksring. Hij versloeg Joe Weller nog in februari voor een uitverkocht publiek in de Copper Box Arena in Londen.

“Voor meer dan 250.000 euro gewed”

Er werd aan een waarde van meer dan 250.000 euro gewed op deze wedstrijd. Dat meldt de Britse krant The Independent. “We vielen van onze stoel door de cijfers die we bij het laatste gevecht zagen,” zegt Alex Apati van het gokbedrijf Ladbrokes aan het dagblad. “Maar dat is nog niks als je naar de waarheid kijkt. Zo lijkt het erop dat we een interestniveau van 300.000 pond (ongeveer 331.000 euro) zullen bereiken.”

Uitslag

Dit is de uitslag van de verschillende rondes:

  • Ronde 1: Logan
  • Ronde 2: Logan
  • Ronde 3: KSI
  • Ronde 4: Gelijkspel
  • Ronde 5: KSI
  • Ronde 6: KSI


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…