Left Right
scrollTop top

Opnieuw kinds met het grootste springkasteel ter wereld, binnenkort in ons land


Opnieuw kinds met het grootste springkasteel ter wereld, binnenkort in ons land

Er werd maar liefst twee jaar aan gewerkt, maar het is het helemaal waard: als je zin hebt om je opnieuw helemaal kinds te voelen, is Airland geschikt voor jou. Het grootste springkasteel zakt deze maand af naar ons land. Daarmee is ‘The Beast’ van de troon gestoten. 

‘The Beast’ is niet langer het grootste springkasteel ter wereld en zakt naar de tweede plaats. Zijn grootte kan niet tippen aan ‘Airland’ dat 1.800 kubieke meter groot is. In twee jaar tijd werden 34 springkastelen aan elkaar gezet. Het bevat glijbanen, klimtorens, base-jumps en een ballendbad: een pak groter dus!

Een uur plezier

Zolang hoef je niet meer te wachten, want in het weekend van 21 en 22 april wordt het reuze springkasteel opgezet in het recreatiepark De Ster in Sint-Niklaas. Er kunnen om de zoveel tijd telkens vijfhonderd kinderen tussen zes en zestien jaar binnen voor hun springbeurt. Voor een uur te springen, moet je zes euro betalen.

Springkastelenfestival

Jawel hoor, er bestaat echt een springkastelenfestival: ‘The Big Bounce’. Dit jaar is het de tweede editie van het festival en ‘Airland’ is alvast een opwarmer. Je zal toch nog even moeten wachten, want het festival gaat pas open op 22 en 23 september in De Ster in Sint-Niklaas. Op zaterdag kunnen enkel achttienplussers binnen, maar op zondag is het de beurt aan gezinnen en jeugdverenigingen. Je kan je tickets online bestellen of aan de kassa, maar dat zal je dertig euro kosten. Veel springplezier!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.195.366
 • Aantal
  doden
  1.144.069
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  287.700
 • Aantal
  doden
  10.658