‘Orange Is The New Black’ lost trailer voor seizoen 7

Het laatste seizoen van Orange Is The New Black verschijnt over precies één maand op Netflix. Daarom heeft de streamingdienst vandaag de officiële trailer gelost. En daarin krijgen we al wat meer info over dat laatste seizoen.

In het laatste seizoen van Orange Is The New Black is Piper vrij en probeert ze haar plaats in de samenleving terug te vinden. We zien haar samen mt Sophia, die haar alvast van een nieuwe look voorziet. Maar Pipers vriendin Alex zit nog steeds in de gevangenis. Daar is iedereen nog steeds opgedeeld in drie groepen. Zij met de beige pakken, zij met de blauwe pakken en zij met de roze pakken.

Orange Is The New Black Sophia Piper
Netflix

Terug naar het begin

Nadat we in het vorige seizoen vooral ingingen op het verhaal van de nieuwe inmates, Carol en Barb, keren we in seizoen zeven terug naar de kern van de zaak. Onze favoriete gevangenen die we al sinds het eerste seizoen van Orange Is The New Black volgen.

Orange Is The New Black Poussey
Netflix

En we hebben ook een oude bekende gespot in de trailer. Poussey, die ons in het vierde seizoen tragisch verliet, lijkt opnieuw op te duiken in het laatste seizoen. Het zal dan waarschijnlijk gaan om een flashback, maar wij kijken er alvast naar uit.

Bekijk hier onze top 50 met de beste series op Netflix.

Gesponsorde artikelen