Oscar And The Wolf zorgt voor feestje van het jaar op Werchter met Max Colombie als topentertainer

Oscar And The Wolf zorgt voor feestje van het jaar op Werchter met Max Colombie als topentertainer

Terwijl de Main Stage zich klaarmaakt voor Radiohead, krijgt The Barn misschien wel hét feestje van het jaar van Max Colombie en Oscar And The Wolf. De zanger betovert van de eerste minuut tot de laatste met een optreden dat werkelijk alles heeft.

Bijna niemand heeft op Rock Werchter The Barn verlaten na het concert van Bazart en dus krijgt ook Oscar And The Wolf een bomvolle tent voor zich. Die pakt hij direct in met zijn indrukwekkende entree bovenop een kooi waar zijn band in zit.

Na een muzikale intro krijgt het publiek Max Colombie dansend te zien in zwart silhouet op een witte achtergrond. Die sexy danspasjes en kenmerkende pirouettes blijft hij trouwens gedurende het hele optreden doen. De meisjes, en jongens, in het publiek zien het maar al te graag gebeuren. Dan is al duidelijk dat het in deze show om hem draait. Max Colombie verschijnt overigens in een doorschijnende T-shirt, roze vest, lange mouwen en een glittergillet, een outfit waar alleen hij mee wegkomt.

Zoveel liefde

Oscar And The Wolf opent met nieuwe hitsingle So Real en gaat daarna snel over naar The Game en You’re Mine. Ondertussen blijft Max Colombie glimlachen en gelooft de helft van het publiek dat hij ieder woord persoonlijk voor hen zingt. Zelden was er zoveel liefde te voelen bij een optreden, van de fans voor Oscar And The Wolf, maar ook omgekeerd. Max Colombie gaat ervan op zijn knieën zitten en wij zouden bijna hetzelfde doen.

Het publiek blijft dansen tot het ingetogen Moonshine waarbij duizenden gsm-lichtjes worden bovengehaald. Opnieuw lijkt Max Colombie oprecht ontroerd. Hij slaagt er zelfs bijna niet in om tussendoor het publiek te bedanken omdat het gegil en geroep tussen de nummers nooit lijkt op te houden.

Tophits Princes en Strange Entity worden bewaard voor het einde om zelfs de uithoeken van de tent aan het dansen te krijgen. Daarna mag de band dan toch uit zijn kooi voor een oorverdovend applaus waarna Oscar And The Wolf het podium verlaat en het publiek verweest achterblijft na een werkelijk fenomenaal optreden.

Gesponsorde artikelen