Oude rotten op Groezrock: Ignite

Oude rotten op Groezrock: Ignite

Het is lange tijd stil geweest rond Ignite, de band uit Orange County Californië die in 2006 nog de beste hardcore plaat van dat jaar uitbracht. Binnen twee weken staan ze echter terug in België en waar anders dan op Groezrock natuurlijk.

In 2006 zag de toekomst van Ignite er rooskleurig uit: met de release van het album Our Darkest Days werden heel wat potten gebroken. Volgens vele media was dat namelijk DE hardcore plaat van het jaar. Zo waren ze in 2007 zelfs een van de headliners van Groezrock.

Aan het mooie liedje leek een einde te komen toen zanger Zoli Téglás in 2010 naar Pennywise trok. De band heeft echter nooit gezegd dat Zoli voorgoed weg was of dat de band uit elkaar zou gaan, alhoewel er in de ogen van vele fans toch wat donkere wolken verschenen.

‘Eind goed, al goed’ zou je kunnen zeggen, want ongeveer vier jaar later is Zoli terug bij Ignite en hebben ze de draad terug opgenomen.

Als je na lange tijd nog eens hitjes als Bleeding en A Place Called Home wilt meezingen, dan heb je vrijdag 2 mei om 20:20 een afspraak voor het Impericon podium op Groezrock.

Groezrock gaat door op 2 en 3 mei. Meer info en tickets vind je hier.

Gesponsorde artikelen