Overleden Mac Miller krijgt eigen documentaire

Mac Miller
Getty Images

In september 2018 kwam het overlijden van de Amerikaanse rapper Mac Miller er als een donderslag bij heldere hemel. Om Miller te herdenken, maakt filmmaker C.J. Wallis bekend dat hij bezig is aan een documentaire van deze jonge zanger. Hij wil het leven van de rapper in beeld brengen via interviews en andere content.

De 26-jarige rapper stierf aan een overdosis van drugs en alcohol en liet hiermee vele fans en familieleden zonder enig afscheid achter. Mac Miller was een opvallend figuur door zijn teksten over Donald Trump en zijn ex-vriendin Ariana Grande.

Leven van Mac Miller

Voor de documentaire wil C.J. Wallis zoveel mogelijk interviews en verhalen over de zanger verzamelen om de documentaire zo dicht mogelijk tegen de zanger zijn jonge leven te laten aanleunen. Daarvoor doet de filmaker via zijn Twitteraccount een beroep op de fans van Mac Miller door hen te vragen bij wie hij terecht kan om zijn documentaire zo compleet mogelijk te maken.

Wanneer de documentaire klaar zal zijn en uitkomt, heeft C.J. Wallis nog niet bekend gemaakt. Het belangrijkste is dat er één komt en dat als aandenken aan de zanger voor de achterblijvende familie, vrienden en vele fans.

Gesponsorde artikelen