Left Right
scrollTop top

Overleeft dit koppel ‘Temptation Island’? Deelnemers zijn samen gespot


Overleeft dit koppel ‘Temptation Island’? Deelnemers zijn samen gespot

‘Temptation Island’ is voorlopig nog vrij kalm. Iedereen houdt zich braaf aan de regeltjes en we hebben nog niemand kunnen betrappen op een misstap. Maar dat betekent natuurlijk niet dat iedereen het volledige seizoen trouw gaat blijven. Denk maar aan het heilige boontje Tim van vorig jaar. Maar dit koppel zou alvast stand houden.

Het komt wat traag op gang, dat nieuwe seizoen van Temptation Island. Maar zoals we van het programma gewoon zijn, betekent dat misschien juist dat we afstevenen op het zotste seizoen ooit, met vier Tims. Wie er alvast niets onvergeeflijk zou doen, zijn Sidney en “de echte” Demi. Zij werden namelijk samen gespot.

Sidney en Demi

Sidney is voorlopig de sfeermaker op Temptation Island en maakt het toch de moeite om te blijven kijken. Zijn vriendin Demi maakt zich in Thailand vooral zorgen over die andere Demi, die Sidney al na een dag “Deems” noemde, de naam die hij doorgaans enkel gebruikt voor zijn vriendin.

Demi was daar, om het zacht uit te drukken, niet gelukkig mee. Maar blijkbaar kan ze haar vriend dan toch vergeven. Het koppel werd namelijk onlangs samen gespot. De beelden zijn niet heel duidelijk, maar we kunnen duidelijk Sidney herkennen en de achterkant van een vrouw die verdacht veel op Demi lijkt. Van Demi krijgen we de voorkant niet te zien, dus het kan in principe ook de derde Demi zijn. Maar oordeel gerust zelf.

Bekijk hier de video met Sidney en de “echte” Demi:

VIJF

Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.606.048
 • Aantal
  doden
  1.149.702
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  305.409
 • Aantal
  doden
  10.737