Is de Gentse Overpoort binnenkort een KFC rijker?

Kentucky Fried Chicken KFC
Isopix

Fans van KFC en de Gentse Overpoort zullen binnenkort nóg een reden hebben om tijd in de straat door te brengen. Want volgens geruchten zou Kentucky Fried Chicken wel eens kunnen neerstrijken in de drukstbezochte straat van de studentenstad.

Het tweede KFC-restaurant in ons land opende nog maar nét officieel de deuren, of er wordt al (minder officieel) een derde aangekondigd. Dat komt waarschijnlijk in het midden van de Overpoortstraat. Da’s de drukstbezochte straat in studentenstad Gent.

Wijnegem Shopping Center

In Wijnegem Shopping Center ging vandaag de tweede Kentucky Fried Chicken-vestiging in België open voor het grote publiek. Het is het eerste KFC-restaurant in Vlaanderen. Maar het krijgt heel binnenkort waarschijnlijk al gezelschap van een tweede Vlaamse vestiging.

De eerste Belgische vestiging van de kippenketen zit in het Brussels Noordstation. Dat wordt uitgebaat door Autogrill België. Da’s een ander bedrijf dan de ondernemers achter de restaurants in Wijnegem Shopping Center en binnenkort de Overpoort. Het filiaal opende de deuren in juni. Het was zo’n succes dat klanten in ellenlange rijen moesten aanschuiven.

In het midden van de Overpoort

Volgens Het Laatste Nieuws zal het restaurant z’n intrek nemen in de ruimte boven de supermarkt Albert Heijn in het midden van de Overpoort. Wie dus een reden zocht om daar overdag ook meer tijd door te brengen (of ’s morgens nog een paar uurtjes langer te blijven), heeft dus geluk!

Gesponsorde artikelen