Owww, yes! Ook jij kan Dumbledore spelen in de volgende Fantastic Beasts-film: hier is hoe

Owww, yes! Ook jij kan Dumbledore spelen in de volgende Fantastic Beasts-film: hier is hoe

We zijn al een paar jaar na de release van de laatste Potterfilm: Deathly Hallows en toch is er maar één ding dat échte Potterheads willen: zelf naar Zweinstein gaan. En wij hebben fantastisch nieuws, want dat is ongeveer wat jij kan doen, door deel te nemen aan de open casting van het vervolg op Fantastic Beasts And Where To Find Them.

Warner Bros. heeft een gigantische open casting call gedaan voor de tweede film in de vijfdelige Fantastic Beasts And Where To Find them. Want ze moeten, naar aanleiding van het tweede script, op zoek naar een hele bende nieuwe, jonge acteurs. Denk jij dat je ’t in je hebt om een jonge Dumbledore, Grindelwald of Leta Lestrange te spelen? Rep je dan als de bliksem naar Engeland.

Want, we willen natuurlijk niemand z’n acteertalent ontkennen, maar de producenten zijn wel degelijk op zoek naar een jonge Eddie Redmayne, Johnny Depp of Jude Law. En dus moet je wel tussen de 13 en 18 jaar oud zijn. Bij voorkeur ben je ook nog Brit, Ier of Schot, maar volgens ons is dat iets waar we, vóór de Brexit welteverstaan, nog een mouw aan kunnen passen. Met magie bijvoorbeeld.

Grindelwald en Dumbledore

Om je aan te melden voor de open casting call, stuur je een email naar casting.prod@wb.uc-ns.com, met een recente kleurfoto (dus niet ouder dan twee maanden), contactgegevens, telefoonnummer, je geboortedatum en adres. Wie zelf niet meer in aanmerking komt, kan natuurlijk altijd een broer/zus/nicht/neef inschakelen. En dan nog dat Britse paspoort vastkrijgen.

Fantastic Beast And Where To Find Them is een spin-off van J.K. Rowlings Harry Potter-reeks en vertelt het verhaal van Newt Scamander (Redmayne) die in de Verenigde Staten per ongeluk z’n koffer vol met fabeldieren opentrekt. Rowling pent de scripts zelf en beloofde al dat de moeilijke relatie tussen Grindelwald (Johnny Depp) en Dumbledore (Jude Law), twee personages uit de vorige boeken, aan bod zal komen in de vier aankomende films.

Gesponsorde artikelen