Paleis bevestigt officieel dat Meghan Markle zwanger is: Kate Middleton ook?

Paleis bevestigt officieel dat Meghan Markle zwanger is: Kate Middleton ook?

De bruiloft van de Britse prinses Eugenie is nog maar pas achter de rug en er is alweer nieuws van de andere kant van de Noordzee. Zo werd er net officieel bevestigd dat Meghan Markle, die pas in het huwelijksbootje stapte met prins Harry, zwanger is. Nu wordt er gefluisterd dat ook Kate Middleton, de vrouw van prins William, zwanger is.

Meghan Markle, hertogin van Sussex en vrouw van prins Harry, is zwanger van haar eerste kind. Dat laat Kensington Palace weten via sociale media. Meghan Markle en prins Harry zijn in mei vorig jaar getrouwd. Markle zal bevallen in de lente van 2019. Dit grote nieuws komt er vlak na de bruiloft van de Britse prinses Eugenie.

Op dit moment zijn Harry en Meghan op bezoek in Australië. Daarna reizen ze door naar Fiji, Tonga en Nieuw-Zeeland. Het gaat om hun eerste buitenlandse bezoeken sinds hun bruiloft. Door hun buitenlandse tour zullen ze het verjaardagsfeest ter gelegenheid van de 70ste verjaardag van prins Charles missen.

(Meer over goedkope kopieën van de bruidsjurk Meghan lees je hier.)

Kate Middleton ook zwanger

Er doen nu ook geruchten de ronde dat Kate Middleton, de vrouw van prins William, zwanger is van haar vierde kind. Die zou volgens verschillende Amerikaanse media zelfs al langer zwanger zijn dan Meghan.

(Waarom het haar van Kate Middleton altijd perfect zit, lees je hier.)

De officiële aankondiging van de zwangerschap:

Gesponsorde artikelen