Papa Roach en deze 4 acts werden last minute aangekondigd voor Pukkelpop 2018

Papa Roach en deze 4 acts werden last minute aangekondigd voor Pukkelpop 2018

Pukkelpop voegt twee weken voor het begin van het festival vijf nieuwe namen toe aan de line-up, waaronder Papa Roach en Dvtch Norris. De affiche is nu helemaal rond.

Bij Pukkelpop krijgen ze nog meer schoon volk over de vloer dan eerst gedacht. Zo zijn de rockers van Papa Roach uitgenodigd als extra headliner op vrijdag 17 augustus. Het is van 2004 geleden dat de groep in Kiewit optrad.

Met meebrullers, zoals Last Resort, Between Angels And Insects, She Loves Me Not en Scars mag Papa Roach voor sommigen dan wel nostalgie zijn, maar de band is actiever dan ooit. Zo hebben ze vorig jaar nog de plaat ‘Crooked Teeth’ gelost, die drie hits uitlokte: Help, American Dreams en Born for Greatness. Bovendien is de band deze zomer nog in de studio gedoken om aan een nieuw album te sleutelen.

Belgische trots

Op diezelfde festivaldag opent de Belgische rapper Dvtch Norris de Dance Hall. In de Castello staan de excentrieke punkrockhiphoppers van Ho99o9.

De Britse indierockers van Circa Waves staan op donderdag 16 augustus op de Mainstage en op zaterdag 18 augustus komt de Belgische rapper K1D naar de Dance Hall.

Het concert van synthlegende John Maus werd geschrapt omdat zijn broer en bandlid Joseph Maus onverwachts overleed.

Gesponsorde artikelen