Paris Jackson lost volgende week eerste EP met band The Soundflowers

The Soundflowers, de band die bestaat uit Paris Jackson en haar lief Gabriel Glenn, lost volgende week een eerste EP. Vanaf 23 juni kunnen (toekomstige) fans van de dochter van wijlen Michael Jackson genieten van vijf gloednieuwe nummers!

Dat Paris Jackson muzikaal is, kan onmogelijk als een verrassing komen met een vader als wijlen Michael Jackson. En na verschillende stappen in de entertainmentindustrie als model en actrice, gaat Paris nu haar vader achterna.

The Soundflowers

Samen met haar lief Gabriel Glenn brengt Paris Jackson volgende week een eerste EP uit. De band die de twee oprichtten in 2018 heet The Soundflowers, en brengt vooral folk-achtige muziek. De plaat verschijnt op 23 juni, en die datum kondigde Paris aan via haar eigen sociale media, en die van de band.

https://www.instagram.com/p/CBgLW4cFniQ/

“We vinden het zo spannend om het nieuws eindelijk met jullie te kunnen delen”, klinkt het in het bericht. “De EP waar we al twee jaar over aan het spreken zijn, is eindelijk klaar om volgende week, 23 juni, gereleased te worden.”

Goede doelen

“We zijn jullie allemaal zo dankbaar voor de steun en liefde die jullie ons gegeven hebben. We hopen dat jullie ervan zullen genieten!” De opbrengst van de plaat gaat voor een deel naar goede doelen.

Het gaat onder andere om BEAM, een organisatie die zich inzet voor het welzijn van zwarte gemeenschappen. Daarnaast gaat ook een deel van de opbrengst naar Black Voters Matter, een organisatie die zwarte Amerikanen aan het stemmen wil krijgen.

“Alles paste zo mooi”

https://www.instagram.com/p/CAzXc3hjSsM/

De dochter van Michael Jackson is al jaren bezig met muziek. Zo vertelde ze onlangs dat ze al muziek schrijft sinds haar dertiende, toen ze een gitaar kocht. “Maar ik heb nooit echt iets gedeeld of opgenomen voor ik Gabriel ontmoette”, klonk het toen.

De twee ontmoetten elkaar naar verluidt in de Rainbow Bar and Grill in Los Angeles, waar Gabriel aan het optreden was met z’n band TrashDogs. “We lieten elkaar onze eigen muziek horen, en schreven zelfs een paar nummers on the spot“, vertelde Paris daarover.

“Alles paste zo mooi samen, van onze stemmen, tot onze manier van schrijven. Ik had nog nooit iemand ontmoet die zo perfect bij m’n sound paste.”

Meer
Lees meer...