Left Right
scrollTop top

Pascale Naessens reageert op quinoarel met Jeroen Meus … en ze heeft een punt


Pascale Naessens reageert op quinoarel met Jeroen Meus … en ze heeft een punt

De zogenaamde quinoarel tussen de bekende koks in Vlaanderen is nog niet gaan liggen. Zo’n twee weken nadat Jeroen Meus zijn mening gaf over super- en powerfoods, heeft Pascale Naessens gereageerd en wel met een opmerkelijk feitje.

Kokend Vlaanderen was twee weken geleden ineens verdeeld nadat tv-kok Jeroen Meus in Dag Allemaal had uitgehaald naar “de kuddetrend van quinoa, gojibessen en powerzaden”. Daarbij richtte hij zich vooral tot “healthy chefs zoals Pascale Naessens en Sandra Bekkari”. Die eerste heeft nu bij Joe FM gereageerd op de heisa.

“Er zijn mensen die opzoekingswerk hebben gedaan en Jeroen Meus heeft meer recepten met quinoa dan ik”, begint Pascale Naessens verrassend. Volgens haar is de hele heisa dan ook serieus opgeblazen en is er helemaal geen sprake van ‘kamp boter’ en ‘kamp quinoa’.

“Ook ik gebruik weleens boter. Mijn basisvet is olijfolie, maar als ik bak op hogere temperaturen gebruik ik ook soms kokosvet of boter. Variëren is belangrijk, dat zeg ik al in mijn eerste boek”, besluit Naessens, die vandaag haar nieuwe boek Puur Pascale 2 voorstelt.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…