Paul McCartney naar TW Classic: tickets vanaf 29 november te koop

epa

Paul McCartney staat op zondag 21 juni 2020 op het podium van TW Classic. De ex-Beatle is headliner van het festival. Zijn Freshen Up Tour startte in september 2018 en loopt door tot in 2020. McCartney zal zowel hits uit zijn solocarrière als uit zijn jaren met The Beatles spelen. Tickets zijn vanaf vrijdag 29 november om 10 uur te koop.

Vorige week raakte nog bekend dat de 77-jarige Paul McCartney headliner is op het Britse Glastonbury Festival. Nu raakt bekend dat de ex-Beatle drie dagen na zijn 78ste verjaardag naar Werchter komt als hoofdact van het festival TW Classic. In 2016 trad McCartney voor het laatst op in ons land, ook op Werchter. De zanger-bassist zal ook optreden in Rijsel op 23 mei en in Parijs op 26 mei.

‘Winnaar’ van The Beatles

Je mag Paul McCartney gerust de ‘winnaar’ van The Beatles noemen. De zanger-bassist is al sinds 1957 actief en schreef samen met John Lennon klassiekers der klassiekers zoals Yesterday, Hey Jude, Let It Be en Eleanor Rigby. Na The Beatles ging hij solo en hij was meer succesvol dan zijn ex-bandmakkers. Hij bracht nog hits uit als Wonderful Christmastime, Silly Love Songs en Hope Of Deliverance.

Tickets voor TW Classic zijn vanaf vrijdag 29 november om 10 uur te koop.

Gesponsorde artikelen