‘Perfil Falso’, de reeks die doet denken aan ‘365 Days’, krijgt tweede seizoen

De Colombiaanse reeks Perfil Falso, Fake Profile in het Engels, krijgt een tweede seizoen. Het eerste seizoen verscheen eind vorige maand en kon, net zoals heel wat andere erotische reeksen, op veel aandacht rekenen. Het is dan ook geen verrassing dat Netflix zonet aankondigde dat er een tweede seizoen zal komen.

Netflix heeft de laatste jaren heel wat succes als het op erotische series en films aankomt. Zo kon 365 Days op heel wat aandacht rekenen, deed de reeks Sex/Life het goed en komt er binnenkort ook een vervolg op Through My Window.

Eind vorige maand kwam ook Perfil Falso, een reeks over een jonge vrouw die wraak neemt op haar catfisher. Slechts twee weken later kondigt Netflix al aan dat er een vervolg zit aan te komen. Wanneer dat vervolg zal verschijnen, is nog niet bekend.

Perfil Falso

In Perfil Falso (Fake Profile) volgen we Camila (Carolina Miranda) die via een datingapp hoopt de man van haar leven te vinden. Die lijkt ze ook al snel gevonden te hebben met de knappe Fernando (Rodolfo Salas), waarmee ze meteen wat stomende momenten beleeft. Als Camila later haar droomman opnieuw wil opzoeken, blijkt echter dat hij een andere naam heeft gebruikt en zelfs helemaal niet single is.

Daarop besluit ze de man die haar voorgelogen heeft op te zoeken en continu het leven zuur te maken. Daardoor belandt ze echter in een web vol machtsspelletjes, verboden seks en gevaar.

Tweede seizoen

Het eerste seizoen eindigt op een cliffhanger, dus werd een tweede seizoen al zeker niet uitgesloten. Dat tweede seizoen komt er nu ook officieel. Wat er daarin precies staat te gebeuren, is nog niet bekend. Maar door de snelle bekendmaking van het volgende seizoen, kunnen we wel stellen dat de nieuwe afleveringen al in de eerste helft van 2024 zouden kunnen verschijnen.

Bekijk de trailer van Perfil Falso hier:

Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...