Left Right
scrollTop top

PewDiePie is terug en legt uit hoe zijn break hem verging


© PewDiePie is terug

PewDiePie, de populairste YouTuber ter wereld, is opnieuw actief. Eind vorig jaar kondigde hij nog aan dat hij voor onbepaalde tijd een pauze zou inlassen. Die lijkt nu afgelopen te zijn, want op vrijdag 21 december postte de 30-jarige Zweed een nieuw filmpje online.

In zijn eerste nieuwe video blikt PewDiePie terug op zijn vakantie en de afgelopen 30 dagen. Hij had het onder andere over zijn recente trip naar Japan en deed ook uit de doeken wat hij van plan is om met zijn YouTube-kanaal te doen.

“Afstand nemen van YouTube deed me nadenken over wat ik doe en wat ik in de toekomst nog wil doen”, zei hij. “Er zijn enkele veranderingen die ik ga maken op mijn kanaal, maar wees gerust, dit gaat niet van de ene dag op de andere gebeuren. Ik ga het geleidelijk aanpakken.” Wat dat exact inhoudt, valt nog af te wachten.

“Ook andere dingen doen”

Daarna had PewDiePie het nog even over zijn voormalige obsessie met YouTube: “Ik denk dat ik echt geobsedeerd was door YouTube en dat ik mezelf veel te hard heb lopen pushen, terwijl er eigenlijk ook nog andere dingen zijn die ik graag zou willen doen.” Toch gaf hij toe YouTube ook gemist te hebben. Voorlopig lijkt het er dus op dat PewDiePie zich opnieuw zal storten op het maken van dagelijkse YouTube-filmpjes.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update