Left Right
scrollTop top

Phoebe Dynevor (Daphne uit ‘Bridgerton’) en Pete Davidson bevestigen relatie tijdens wandeling in Manchester


Pete Davidson Phoebe Denyvor
© Evan Agostini/AP (via Isopix), David Fisher/For Bafta/Shutterstock (via Isopix)

Phoebe Dynevor, die we allemaal leerden kennen als Daphne in Bridgerton, is aan het daten met comedian/presentator/acteur Pete Davidson. De twee werden al een tijdje aan elkaar gelinkt, maar nu stoppen ze hun relatie niet meer weg.

Er waren al een hele tijd geruchten, maar nu is het ook zeker: Phoebe Dynevor en Pete Davidson zijn aan het daten. De twee maakten dat meer dan duidelijk met een schattige wandeling door Manchester, waar Phoebe woont met haar familie.

Matching kettingen

De geruchtenmolen werd eerder dit jaar op gang getrokken toen Pete Davidson gespot werd in het Britse Manchester, waar Phoebe woont. Daarna sprak hij in een livestream over hoe hij “samen was met zijn celebrity crush“. Wat vervolgens nog extra olie op het vuur gooide, waren de matching halskettingen die Pete en Phoebe droegen. Daarop stonden hun gedeelde initialen, PD. Dat kon natuurlijk nog steeds toevallig zijn, maar nu maken ze zelf heel duidelijk dat ze wel degelijk een koppel vormen.

Pete was op bezoek bij Phoebe in Manchester, waarbij ze samen op wandel gingen. Voor de ogen van de paparazzi knuffelden ze er daarbij op los, waardoor er nu geen twijfel meer mogelijk is. Phoebe Dynevor en Pete Davidson vormen wel degelijk een koppel.

Bridgerton seizoen 2

Op dit moment werkt Phoebe Dynevor aan het tweede seizoen van Bridgerton. Daarin zal haar Bridgerton-wederhelft Simon (Regé-Jean Page) niet langer te zien zijn. Maar Daphne zal haar broer Anthony (Jonathan Bailey) wel nog steeds bijstaan in de zoektocht naar een gepaste echtgenote.

Netflix bevestigde ook al dat er nog een derde en vierde seizoen zullen volgen van Bridgerton, daarin zal er gefocust worden op nog eens twee andere telgen van de familie Bridgerton.

Bridgerton is te vinden op onze top 50 met de beste series op Netflix. De volledige lijst vind je hier.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update