‘Physical: 100’: Aflevering 5 en 6 staan nu op Netflix

Vanaf vandaag, dinsdag 7 februari 2023, kan je kijken naar de vijfde en zesde aflevering van de Zuid-Koreaanse afvalrace Physical: 100. Daarin krijgen we eindelijk te zien hoe het eerste duel eindigt en zullen we ook al de volgende opdracht te zien krijgen.

De Netflix-hit van het moment is de Zuid-Koreaanse realityreeks Physical: 100. Daarin nemen 100 mannelijke en vrouwelijke spierbundels het tegen elkaar op in verschillende fysieke proeven. Op het einde van elke opdracht valt een deel van de deelnemers af, tot er uiteindelijk één speler overblijft. Die gaat met 300 miljoen won (zo’n 222.000 euro) naar huis. 

Physical: 100

In aflevering 4 van Physical: 100 kregen we te zien hoe de 50 overgebleven kandidaten zich in 10 groepen moesten verdelen. Deze groepen zullen het telkens tegen elkaar opnemen in de tweede quest. Die bestaat eruit om zoveel mogelijk zand over te brengen via een hangbrug. Het eerste duel kregen we al deels te zien. Daarin nam het team onder leiding van worstelaar Nam Kyung-jin het op tegen het team van Jang Eun-sil, dat (op Seo Ha-yan na) volledig bestond uit “leftovers“, mensen die niet opgepikt werden door andere teams. Maar aflevering 4 stopte nét voor de bekendmaking van de winnaar van het eerste duel.

In de preview voor aflevering 5 en 6 kregen we de winnaar van dat eerste duel nog niet te zien, maar werden wel al enkele korte fragmenten van de battles getoond. Daarin was te zien hoe teamleader Choo Sung-hoon het moeilijk krijgt. Maar ook een ander team komt in de problemen wanneer de brug het lijkt te begeven. Verder in de teaser krijgen we ook al een eerste blik op de volgende opdracht. Daarbij is een belangrijke rol weggelegd voor een groot schip. 

Na de afleveringen van vandaag verschijnen er nog drie afleveringen. Twee daarvan zijn vanaf dinsdag 14 februari 2023 te vinden op Netflix. De finale verschijnt op dinsdag 21 februari 2023. 

Bekijk hier de preview voor aflevering 5 en 6 van Physical: 100:

Physical: 100 is één van de 34 Zuid-Koreaanse titels die Netflix dit jaar zal uitbrengen. Hier vind je een volledig overzicht. Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...