Left Right
scrollTop top

Pieter, Lloyd of Baha: wie van deze drie is de mol? Zie jij de tips in deze trailer?


Pieter, Lloyd of Baha: wie van deze drie is de mol? Zie jij de tips in deze trailer?

Nog een paar keer slapen en we weten eindelijk wie de mol is. Tijdens het superspannende finalespel mag één van de kandidaten de prijzenpot mee naar huis nemen maar vooral: dan weet kijken Vlaanderen eindelijk of zij geraden hadden wie de mol was. 

Spelen de makers van De Mol blufpoker met het publiek en kozen ze priester Pieter als hun onwaarschijnlijke mol? Geeft Lloyd echt niet om het geld en wilde hij gewoon in het spel blijven? Of bleek het gemol van Bahador toch gewoon the real deal te zijn? Zondagavond mag het nog dertig graden zijn buiten, volgens ons zit heel Vlaanderen dan toch aan de tv gekluisterd om het antwoord te weten.

Tips in de trailer?

Om ons nog een beetje warmer te maken voor de finale heeft VIJF ook een trailertje voor de laatste aflevering gelost en ook daar zitten misschien weer dat tips in. Alledrie de finalisten zeggen namelijk dat ze niet de mol zijn, maar kan jij iets opmaken uit wat ze zeggen?

Wat valt er meteen op? Dat Lloyd, in scherp contrast tot de andere kandidaten “Ik ben de mol niet”, zegt, in plaats van “Ik ben niet de mol.” Toeval? Dat kan, maar de beelden van De Mol zijn zodanig goed gemonteerd dat we niets meer aan het toeval willen overlaten.

Wie is volgens jullie de mol?

Moe van het molzoeken? Dan vertrek je toch gewoon zelf naar Mexico!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  45.011.246
 • Aantal
  doden
  1.180.948
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  392.258
 • Aantal
  doden
  11.308