Pinkpop kondigt straks nieuwe namen aan, maar onder andere Oscar and the Wolf werd al gelekt

Pinkpop kondigt straks nieuwe namen aan, maar onder andere Oscar and the Wolf werd al gelekt

Het Nederlandse festival Pinkpop maakt vandaag haar volledige line-up bekend op een persconferentie. Tot nu toe werden enkel Foo Fighters, Bruno Mars, Pearl Jam, Editors, Nothing But Thieves en Walden aangekondigd. Maar er zijn al een aantal namen gelekt en we mogen écht niet klagen.

Pinkpop, het groot festival in het Nederlands-Limburgse Landgraaf, lost vanmiddag om 12 uur haar volledige affiche, maar er zijn al een aantal nieuwe namen gelekt. Zo meldt het Nederlandse dagblad De Limburger dat onze Oscar and the Wolf op zondag 17 juni het noordpodium van Pinkpop afsluit. Max Colombie heeft sinds vorig jaar een nieuwe plaat uit met hits als Breathing, Susato, Queen en Last Night. Oscar and the Wolf staat in de zomer van 2018 ook op Werchter Boutique en hij gaat zelfs internationaal met grote concerten in Frankrijk en Duitsland.

Andere namen

Ook werd Miss Montreal vandaag al als act gelost door de Nederlandse Radio Veronica-presentator Giel Beelen. Haar bekendste nummers zijn Just a Flirt, Wish I Could en Say heaven say hell.

Alsof dat nog niet genoeg is, heeft de Engelse rockgroep Marmozets zichzelf vanmorgen bevestigd voor Pinkpop. Ze zijn bekend van tracks als Habits, Play, Captivate You, Why Do You Hate Me?, Run With The Rhythm en Move, Shake, Hide.

Geruchten

Er doen nu geruchten dat onder andere Dua Lipa, Snow Patrol en London Grammar straks aangekondigd worden. Snow Patrol en London Grammar werden al aangekondigd voor Rock Werchter en Dua Lipa voor Tomorrowland.

A Perfect Circle, DeWolff, Elbow, Greta Van Fleet, Noel Gallagher, Triggerfinger, Tusky, Vuur en Yungblud behoren tot de kanshebbers.

De kans lijkt onbestaande dat Thirty Seconds To Mars naars Langraaf afzakt aangezien de groep tijdens Rock Werchter en Pinkpop op tournée is in de Verenigde Staten.

Foo Fighters, Bruno Mars, Pearl Jam, Editors, Nothing But Thieves en Walden werden eerder al bevestigd voor Pinkpop.

Pinkpop gaat door van 15 tot 17 juni in Landgraaf (NL). Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Gesponsorde artikelen