Pippa Middleton verwacht haar eerste kindje!

Pippa Middleton verwacht haar eerste kindje!

Pippa Middleton, de zus van prins Williams vrouw Kate, verwacht haar eerste kindje met haar echtgenoot James Matthews. Volgens verschillende bronnen is Pippa extatisch blij met het nieuws en is ook Kate héél gelukkig voor haar jongere zusje. Kate zelf staat intussen op het punt van bevallen, de nieuwste aanwinst krijgt dus sowieso een speelkameraadje.

Het Britse publiek krijgt in de komende maanden een storm aan goede koninklijke nieuwsjes: Kate Middleton staat op het punt om te bevallen van haar derde spruit. Prins Harry maakt iets nadien een prinses van zijn vriendin Meghan Markle en nu is er ook babynieuws van bij de familie Middleton-Matthews, want Pippa Middleton verwacht haar eerste kindje.

Getrouwd met James Matthews

Middleton trouwde vorig jaar op 20 mei met de toen 41-jarige James Matthews, nadat ze een jaar samen waren. De twee waren al eerder samen geweest, in 2012, maar de relatie werd toen verbroken. Tot 2015 datete Middleton iemand anders, maar ze kon James blijkbaar niet uit haar hoofd zetten. In 2016 waren de twee verloofd, in 2017 trouwden ze onder grote belangstelling.

Pippa, 34, zou volgens de Britse tabloid Sunday Express zo’n 12 weken ver zijn en is uiteraard euforisch blij met het nieuws. Ook Kate Middleton, die de eerste zou geweest zijn na Pippa’s echtgenoot, om het nieuws te horen, “kan niet blijer zijn”, volgens de tabloid.

Huwelijk met een Belgisch tintje

Middleton kwam voor het eerst in het oog van de media tijdens het huwelijk van haar zus. Ze droeg toen een nauw aansluitende witte jurk, die de kijkers van het huwelijk wel konden appreciëren. Vorig jaar beleefde Pippa haar eigen gouden dag in een ‘glazen tent’ van zo’n 100.000 euro die uit België geïmporteerd werd. Daarna ging ze op een huwelijksreis van 120.000 euro. Wij denken dat de kinderuitzet niet uit IKEA zal komen.

Gesponsorde artikelen