Pixar lost eerste teaser trailer voor ‘Toy Story 4’ mét een nieuw personage

Pixar lost eerste teaser trailer voor ‘Toy Story 4’ mét een nieuw personage

‘Toy Story 4’ komt volgend jaar in de zalen en nu is er al een eerste teaser trailer. Daarin maken we al kennis met een nieuw personage voor de film. En dat nieuwe personage, Forky, ziet er alvast heel veelbelovend uit. 

De volgende zomer kunnen we ons allemaal weer even opnieuw kind voelen, want dan komt er een nieuwe film van Toy Story in de zalen. Voor die vierde film van Toy Story loste Pixar vandaag een eerste teaser trailer en daarin komen we al wat meer te weten over het plot van de nieuwe film.

Forky

In de teaser zien we alle bekende speelgoedfiguren, zoals Woody, Buzz, Mr. Potato Head, Rex en een van de aliens. Maar er is ook een bijzondere nieuwkomer te zien in de teaser. Eentje die al meteen voor heel wat chaos zorgt. Het gaat om een zogenaamde ‘spork’, een vork en lepel in één, met pijpenragers als armen en googly eyes als ogen. Een zelfgemaakt speelgoedventje dus.

In de beschrijving bij de trailer komen we al wat meer te weten over dit nieuwe personage. Het zelfgemaakte speeltje luistert naar de naam Forky en zal een belangrijke rol spelen in de film. Het is namelijk een nieuw speeltje van Bonnie, die op het einde van de derde Toy Story-film al het speelgoed van Andy kreeg. In de vierde film van de reeks zal de bende op een road trip gaan, samen met het nieuwe speeltje en zo te zien krijgen hoe groot de wereld eigenlijk is. Forky zal ingesproken worden door Tony Hale, die je kan kennen uit Arrested Development en Veep.

Toy Story 4

De vierde film uit de Toy Story-reeks liep al heel wat vertraging op. Dit was het gevolg van het vertrek van twee van de makers. Doordat zij vertrokken bij Pixar moest een groot deel van het script herwerkt worden.

Verder is er nog niet veel over de film geweten, behalve dat het einde emotioneel beloofd te worden. Zo liet Tim Allen, die in de films de stem van Buzz Lightyear verzorgt, al weten dat het enorm moeilijk was om de laatste scènes op te nemen.

Bekijk hier de teaser trailer voor Toy Story 4:

Pixar

Toy Story 4 gaat op 21 juni 2019 in première, maar hier vind je de vorige drie films uit de reeks.

Gesponsorde artikelen