Pizza, taart, ijs en véél koffie: er is een kookboek met recepten uit Gilmore Girls op komst

Pizza, taart, ijs en véél koffie: er is een kookboek met recepten uit Gilmore Girls op komst

Als je ooit naar Gilmore Girls gekeken hebt, dan weet je dat eten daarin een superbelangrijke rol speelt. Lorelai en Rory zijn zot van pizza, ijs, taart, taco’s … noem maar op! En dan heb je ook nog de liters koffie én de kookkunsten van Sookie, natuurlijk. Niet verwonderlijk dus dat een fan op het geniale idee kwam om een (onofficieel) kookboek te maken met recepten die geïnspireerd zijn op de serie. En dat vinden wij meer dan geniaal!

Voor wie ons niet gelooft: eten speelt echt wel een belangrijke rol in Gilmore Girls. Denk maar aan deze scène:

Tumblr

En deze verklaring:

Of wat dacht je van deze uitspraak?

’t Is duidelijk …

En dat is natuurlijk ook de fans van de serie niet ontgaan. Eén van hen kwam zelfs op het schitterende idee om een kookboek te maken met recepten die geïnspireerd zijn op de koks van Stars Hollow, het stadje waar de Gilmore Girls wonen. Het boek heet Eating like a Gilmore en werd gemaakt door Kristi Carlson.

Zij startte een campagne op Kickstarter, met als doel het ophalen van 20.000 dollar (of zo’n 17.907 euro) … en dat werd al ruimschoots gehaald.

Voor 30 dollar (of zo’n 26,8 euro) kan je jouw exemplaar van het boek al bestellen. Als je dat doet, wordt het normaal geleverd in december. Of je kan ook kiezen voor een PDF-versie van het boek: dat is al in november beschikbaar en kost slechts 16 dollar (of zo’n 14,3 euro).

En ja: Kristi neemt haar taak heel serieus. Om haar boek te promoten, verkleedde ze zich zelfs in de verschillende personages:

Soit, wij hebben daar nog maar één ding op te zeggen:

Tumblr
Bron: BuzzFeed

Gesponsorde artikelen