Plannen voor nieuwe Austin Powers-film liggen op tafel

Plannen voor nieuwe Austin Powers-film liggen op tafel

Goed nieuws voor de fans van de hilarische spion Austin Powers. Zestien jaar na de film ‘Goldmember’ onthult acteur Mike Myers dat er plannen zijn voor een nieuwe Austin Powers-film. 

Op de première van Myers’ nieuwe film Terminal vroegen ze de acteur of we Austin Powers ooit weer op het grote scherm mochten verwachten. Meyers, die de rol van de spion de afgelopen drie films vertolkte, antwoordde dat het ‘zeer waarschijnlijk’ was dat er ooit een vierde film zou komen. Voor wanneer dit is, is nog niet bekend.

Brainstormsessie

Al bleef Myers nogal vaag over de plannen, lichtte hij wel een tipje van de sluier door te zeggen dat er al een aantal keer gebrainstormd was over het concept en het script. “Ik kan nog niet met 100% zekerheid bevestigen dat die vierde film er komt, maar er wordt op dit moment ernstig over nagedacht. Er zijn mensen mee bezig”, zei de acteur.

Verder uitte Myers zijn respect tegenover de familie van de juist overleden acteur Verne Treynor. De acteur speelde Mini-Me in de Powers-films. Hij stierf op 49-jarige leeftijd.

Bekijk hier, om alvast in the mood te komen, de grappigste Austin Powers-momenten:

Wie er niet genoeg van krijgt, kan natuurlijk ook de drie Austin Powers-films herbekijken!

Gesponsorde artikelen