Play Zuid opent in de zomer zijn deuren voor het publiek met exclusieve activiteiten en meer

Play Media zet deze zomer zijn deuren open voor kijkers en fans. Sinds dit jaar maken zenders als Play4 veel van hun programma’s in Play Zuid in Antwerpen en daar kunnen kijkers dus nu een kijkje gaan nemen in Play Café. Naast drankjes en hapjes zullen daar ook verschillende activiteiten worden gehouden.

Voor wie het tv-seizoen al begint te missen, is er goed nieuws. Play Media, de overkoepelende term voor zenders als Play4, Play5, enzovoort, zet tijdens de zomer namelijk zijn deuren open. Nu kan je in Play Zuid in Antwerpen terecht voor drankjes, eten en andere activiteiten. En daar hoort zelfs het bingewatchen van populaire programma’s bij.

Play Café

Vanaf 6 juli opent Play Zuid zijn deuren. Van donderdag tot en met zondag is het nieuwe Play Café open voor een aperitief of een kleine snack. Maar daarnaast zijn er ook nog heel wat andere activiteiten. Zo leent Play Zuid verschillende dingen uit zoals voet- en basketballen. Daarmee kunnen sportievelingen zich uitleven in het Zuidpark naast het café.

Maar het meest interessante is misschien wel de dagelijkse ‘bingemomentjes’ die worden georganiseerd. Daar kan je populaire programma’s als Nonkels en Over De Oceaan gaan bingewatchen. Maar ook fotocorners van heel wat bekende titels zijn er beschikbaar.

Premières

Naast de dagelijkse dingen zullen er ook af en toe exclusieve evenementen plaatsvinden. Kijkers en fans krijgen de kans om als eerste de nieuwe seizoenen van Mijn Slechtste Beste Vriendin en Extreme Makeover Vlaanderen te ontdekken of in primeur te proeven van het nieuwe programma Celebrity MasterChef Vlaanderen

Meer
Lees meer...