Play4 deelt eerste beelden van ‘Come Dance With Me’: Ouders en kinderen nemen het al dansend tegen elkaar op

Na Dancing With The Stars is het binnenkort terug tijd voor een dansprogramma op Play4. In Come Dance With Me zullen 11 kinderen het samen met hun ouders al dansend opnemen tegen andere duo’s. Op het einde van de rit zal één duo als winnaar uit de bus komen. Het programma wordt gepresenteerd door Gers Pardoel en Julie Vermeire.

Een aantal weken geleden maakte zender Play4 bekend dat Gers Pardoel en Julie Vermeire een nieuw dansprogramma zouden presenteren. Toen werd al duidelijk dat het over Come Dance With Me ging, waarin ouders en kinderen samen de dansvloer zullen betreden. Nu deelt de zender ook de eerste beelden.

Come Dance With Me

In Come Dance With Me nodigen jonge dansers familieleden uit om met hen te dansen en zo kans te maken op de grote eindprijs. Dat kunnen vaders, moeders, ooms, tantes en zelfs grootouders zijn. Zolang het iemand is die voor het jonge dansertje veel betekent.

Elke week worden de duo’s bijgestaan door een aantal professionele choreografen en moeten ze het beste van zichzelf geven om de volgende ronde te bereiken. Hun routines worden onder de loep genomen door een driekoppige jury, die zal bestaan uit presentator James Cooke, danser en acteur Jan Kooijman en danseres Jeny Bonsenge.

Wanneer de show precies zal beginnen, is nog niet geweten. Maar in de eerste beelden is alvast te zien hoe heel wat verschillende jonge kinderen hun ouder of tante proberen mee te krijgen op het podium. En dat kan soms voor heel wat spanning zorgen. Zeker wanneer het dansen moeilijker is dan verwacht. Toch ziet de jury er in de teaser razend enthousiast uit. “Ik vind dit echt goed”, horen we James Cooke al zeggen.

Bekijk de eerste beelden van Come Dance With Me hier:

Meer
Lees meer...