Left Right
scrollTop top

Disney lost meer info over film ‘Cruella’ met Emma Stone


Cruella Emma Stone
© Disney

Volgend jaar verschijnt een nieuwe live-action film van Disney. Cruella wordt geen echte remake maar wel een nieuw verhaal over de slechterik uit 101 Dalmatians. En nu komen we al wat meer te weten over wat we van dat verhaal mogen verwachten.

Cruella de Vil is een van de bekendste slechteriken van Disney. De kettingrookster met een obsessie met jassen van puppybont was te zien in 101 Dalmatians. Maar nu krijgt ze ook haar eigen live-action film.

Cruella

We wisten al dat de rol van Cruella de Vil in Cruella gespeeld zal worden door de actrice Emma Stone. Die keuze was volgens velen een verrassing omdat we Cruella de Vil uit de animatiefilm en de live-action remake uit 1996 vooral kennen als een iets oudere vrouw. Maar daar is dus een logische reden voor.

Cruella zal namelijk niet gaan over het verhaal van Roger en Anita en hun 101 dalmatiërs, maar wel over de jongere jaren van Cruella de Vil. We zullen in de film dus te weten komen waar de obsessie met zwartwit en puppy’s vandaan komt.

Tiener Cru… euh, Estella

De film speelt zich af in de jaren 70 in Londen. We leren Cruella kennen als Estella, een tiener met de droom om het te maken als modeontwerpster. En ze heeft er de juiste talenten voor. Maar het zit Estella niet mee en al haar dromen blijven falen.

“Toen ze twaalf jaar jaar oud was werd Estella achtergelaten in een weeshuis in Londen. Vier jaar later leeft Estella op straat samen met haar beste vrienden en partners in crime en amateurboeven Horace (Paul Walter Hauser) en Jasper (Joel Fry).”

Maar alles verandert wanneer Estella de kans krijgt om een leven van de rich and famous te leiden. “Wanneer een opkomende rockster Estella vraagt om een fashion statement te ontwerpen, krijgt Estella het gevoel dat ze binnen is. Maar wat komt er kijken bij die faam en hoeveel is ze bereid om ervoor te betalen?”


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.944.089
 • Aantal
  doden
  1.166.685
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  333.718
 • Aantal
  doden
  10.899