“Plots stond een ex met blote borsten voor de deur”: bekendheid maakt van Jejoen én pa vrouwenmagneten

In de media komen heeft zo zijn voordelen. Dat konden Syriëstrijder Jejoen en zijn vader Dimitri Bontinck aan den lijve ondervinden, legt de laatste uit in P-Magazine.

Jejoen blijkt veel aandacht te krijgen van het andere geslacht. “Hij heeft altijd veel succes bij de meisjes gehad”, legt vader Bontinck (41) uit, die er lachend aan toevoegt dat de appel niet ver van de boom valt. “Sinds hij terugkeerde uit Syrië, had hij bij momenten nog meer vrouwen dan Elvis Presley”, luidt het. “Dan stond er plots een ex-vriendin van hem in haar blote borsten voor de deur omdat ze hem terug wou.”

De oorzaak daarvan is duidelijk: “Tja, de gevolgen van bekendheid, hè.” En die gevolgen bleven niet beperkt tot de zoon: “Ik ben me ervan bewust dat die die factor ook bij mij meespeelt”, stelt Bontinck, die zich “op bepaalde momenten ook met de verkeerde vrouwen heeft ingelaten”.

Het interview gaat vooral over de aanslagen op het satirische weekblad Charlie Hebdo in Parijs. Bontinck vindt dat de redactie van het blad “het zelf heeft gezocht”. Hij kijkt niet op van de aanslagen en stelt dat hij zoiets “had voorspeld”.

Meer
Lees meer...