‘Pokémon Go’: deze maand opvallend veel pokémon van de derde generatie

‘Pokémon Go’: deze maand opvallend veel pokémon van de derde generatie

‘Pokémon Go’-spelers kunnen vanaf vandaag pokémon uit de Hoenn-regio vangen in het kader van een event dat twee weken duurt. Altijd al een Kyogre willen vangen? Grijp dan nu je kans.

Pokémon uit de Hoenn-regio zullen vanaf vandaag een stuk vaker in het wild verschijnen op Pokémon Go. Er zijn ook shiny versies in omloop van de pokémon Taillow en Zigzagoon. Alsof dat nog niet genoeg is, zullen de legendarische pokémon Kyogre en Groudon te vinden zijn in de Raid Battles. Vanaf nu kan trouwens een Shroomish, die geëvolueerd is in een Breloom, de move Grass Knot leren. Er zullen ook eieren de ronde doen van Hoenn-pokémon. Je zal je wel moeten haasten, want het evenement eindigt op 29 januari.

(In deze Pokédex kan je je Nintendo Switch-spelletjes opbergen.)


Feebas in de kijker

De producers van Niantic en The Pokémon Company zullen deze maand ook Feebas extra in de spotlight zetten. Dat is de lelijke vis-pokémon uit de Hoenn-regio. Op 19 januari zal Pokémon Go je trouwens taakjes voorschotelen bij PokéStops. Als je die uitvoert, kan je een Feebas en een shiny Feebas tegenkomen.

Er zijn nog steeds een reeks pokémon uit de Hoenn-regio niet beschikbaar in Pokémon Go. Of er in de loop van de maand nog meer pokémon van de derde generatie zullen verschijnen, is nog niet duidelijk.

(Pokémon Go voegde de optie toe om tegen je vrienden te vechten.)

Dit zijn de 10 beste games van 2018.

Gesponsorde artikelen