Left Right
scrollTop top

Pokémon Go lanceert drie nieuwe legendary Pokémon en je moet er niet de hele wereld voor afreizen


Pokémon Go lanceert drie nieuwe legendary Pokémon en je moet er niet de hele wereld voor afreizen

De hype van vorige zomer is voorbij, maar toch spelen nog veel mensen Pokémon Go … en geef ze maar eens ongelijk. De applicatie komt namelijk regelmatig met iets nieuws. Deze keer lost het drie nieuwe legendary Pokémon. Het gaat om Raitou, Enteit en Suicune.

Pokémon was de hype van de zomer van 2016, maar verloor al snel zijn populariteit. Dat had gelukkig ook een voordeel want zo kregen de makers tijd om nieuwigheden toe te voegen aan het spel. Eén daarvan is het hervormen van de gyms.

En het is via raid battles in die vernieuwde gyms dat je Raikou, Entei en Suicune kan vinden. Voor de die-hards: die drie legendary Pokémon komen ook de Johto regio en zaten in de games Pokémon Gold, Silver en Crystal.

Vanaf vandaag kan je Entei, de middelste op de afbeelding, vinden in Europa en Afrika. Raikou, links op de afbeelding, zit in Noord- en Zuid-Amerika en Suicune zit in Azië en Oceanië. Maar aan het einde van de maand veranderen ze van locatie en dat doen ze eind oktober nog eens. Zo hoef je niet de hele wereld af te reizen om je collectie volledig te maken.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.606.048
 • Aantal
  doden
  1.149.702
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810