Left Right
scrollTop top

‘Pokémon Go’ spelen en ondertussen onze planeet opruimen? Het kan op Earth Day


‘Pokémon Go’ spelen en ondertussen onze planeet opruimen? Het kan op Earth Day

Op 22 april is het Earth Day en daarvoor gaan de makers van ‘Pokémon Go’ samenwerken met Mission Blue. Samen gaan ze opruimevents organiseren. Als ‘Pokémon Go’-speler kan je meehelpen om onze planeet op te ruimen en daardoor enkele beloningen vrijspelen.

Earth Day is een jaarlijks event met als doel mensen te laten nadenken over hun consumentengedrag en welke invloed dat heeft op onze planeet. Er worden altijd acties georganiseerd om onze planeet terug schoon te krijgen. Dit jaar gaan de makers van Pokémon Go samenwerken met Mission Blue om wereldwijd opruimacties te organiseren.

Als Pokémon Go-speler kan jij helpen om onze planeet proper te houden en je krijgt er iets voor in de plaats. Wie deelneemt kan volgende beloningen vrijspelen. Als er minstens 1.500 spelers deelnemen krijgt iedere Pokémontrainer een dubbele hoeveelheid stardust (wat nodig is om je Pokémon te trainen) voor de gras-, water- en grondpokémon. Nemen er 3.000 spelers deel dan krijgt iedere deelnemende trainer een driedubbele hoeveelheid stardust.

België

Wereldwijd zijn er 37 Pokémonevents georganiseerd, waarvan twee in België. Om 9u30 is er Nettoyage de la Dyle in Ottignies-Louvain-la-Neuve en om 13u is er Earth Day Cleanup in Oostende. Zo een event lokt veel volk en veel volk brengt afval met zich mee, maar het is dus wel de bedoeling om op te ruimen.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  42.983.086
 • Aantal
  doden
  1.153.547
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810