Pommeline en Fabrizio over deelname aan ‘Temptation Island VIPS’: “Omdat ik echt met hem wil trouwen” en “gezonde spanning”

Fabrizio en Pommeline
Instagram pommelinetilliere

Pommeline en Fabrizio zullen in Temptation Island VIPS de ultieme relatietest aangaan en die heeft een grote inzet, want het koppel verloofde zich een tijdje geleden. Maar dat was voor de ex-Temptation Island-verleiders net de reden om te gaan: “Bij mij is het gewoon omdat we verloofd zijn, omdat ik echt met hem wil trouwen”, zegt een overtuigde Pommeline.

Er gingen al een tijdje geruchten de ronde, maar afgelopen week werd het dan ook officieel bevestigd: Pommeline en Fabrizio zullen deelnemen aan Temptation Island VIPS. De voormalige verleiders zullen nu dus als koppel de ultieme relatietest aangaan.

Fabrizio: “Kom we gaan gewoon”

Fabrizio en Pommeline
Instagram pommelinetilliere

Gevraagd naar de reden voor die grote stap, reageerde Fabrizio nogal koel voor de camera van RTL Boulevard: “Zij stond vorig jaar eigenlijk sterker in haar schoenen. Dit jaar was het zo van: ‘Kom we gaan gewoon’.” Maar Pommeline heeft een duidelijkere reden. “Bij mij is het gewoon omdat we verloofd zijn, omdat ik echt, echt echt met hem wil trouwen.”

Fabrizio zal zich dus moeten bewijzen voor Pommeline, maar druk voelt de ex-verleider niet meteen. “Het is gewoon gezonde spanning”, zegt hij.

Fabrizio met een andere vrouw

Nog voor het programma begonnen is, doen er echter al sterke geruchten de ronde over een breuk tussen de twee. Er verschenen een hele tijd geen foto’s van de twee samen op sociale media en een foto die eerder deze week opdook, doet ook het allerslechtste vermoeden.

Fabrizio werd gefotografeerd op het strand met een andere vrouw. Sommigen menen in de blondine Julia Muller te herkennen, en laat die nu net als verleidster gaan deelnemen aan Temptation Island VIPS!

“Ik vertrouw je 20 procent”

Ook de andere bekende koppels hebben zo hun reden om deel te nemen. Net als Fabrizio moet ook Ex On The Beach: Double Dutch-ster Quinten zich bewijzen. Hij is, zo zegt hij zelf, al een aantal keer in de fout gegaan, “dus dit is wel de ultieme test”. Quinten gelooft voor “duizend procent” in zichzelf, maar zijn vriendin en mede-EOTBDD-ster Channah is daar nog niet zo zeker van: “Ik vertrouw je 20 procent … maar we gaan het zien.”

Temptation Island VIPS deelnemers
Instagram pommelinetilliere

Van presentator Thomas Cox en z’n vriendin Yasmin wisten we al een tijdje dat ze zouden deelnemen. Cox versprak zich namelijk meermaals in een radio-interview bij Giel Beelen. Voor hen kwam Temptation Island VIPS op het perfecte moment. “Er zijn wat dingetjes gebeurd. Misschien is het eigenlijk wel handig”, stelt Yasmin. “Het komt eigenlijk wel goed uit op dit moment.”

Als laatste koppel is er nog Damian en Shirley, bekend uit Oh Oh Daar Gaan We Weer (de opvolger van Oh Oh Cherso) uit 2016. Ze zijn nog maar een paar maanden samen, en dus heeft de omgeving van Damian niet al te veel vertrouwen in hem. “Ze denken dat ik de fout in ga”, zegt hij. “Dan vind ik het juist leuk om het tegenovergestelde te laten zien, dat ik het er goed vanaf breng.”

Bekijk hieronder de interviews met de vier koppels:

Moeilijkste seizoen ooit

Temptation Island VIPS kondigt zich aan als het moeilijkste seizoen ooit, want er zouden meer verleiders dan ooit tevoren op de koppels worden afgevuurd. Voor het eerst zullen de kandidaten ook extra beelden (kunnen) krijgen via een tablet. Ze weten niet of ze daar goede of slechte beelden op te zien krijgen, maar ze krijgen zelf de keuze of ze de beelden willen zien of niet.

Temptation Island VIPS zal te zien zijn vanaf 27 juni bij de Nederlandse video-on-demand-dienst Videoland.

Gesponsorde artikelen