Pommeline en Merijn vieren één jaar samen met terugblik op hun passage in ‘Temptation Island’

Pommeline en Merijn vieren één jaar samen met terugblik op hun passage in ‘Temptation Island’

De tijd vliegt als je je amuseert, dat moeten ook Pommeline en Merijn denken. Zij zijn ondertussen al een jaar een koppel. En dat vierden ze met een terugblik op “waar het allemaal begon”: ‘Temptation Island’. 

Ja, het is ondertussen al meer dan een jaar geleden dat Pommeline en Merijn elkaar leerden kennen. De serie werd pas begin dit jaar uitgezonden, maar de afleveringen worden uiteraard al een tijdje voordien opgenomen. Zo is het aankomende seizoen ook al volledig ingeblikt.

De twee mochten onlangs dus hun eerste jaar samen als koppel vieren. En dat doen ze met een terugblik op hoe ze elkaar leerden kennen, op Temptation Island. “365 days later, still going strong!“, schrijft Pommeline bij haar video op Instagram.

Waar het allemaal begon voor Pommeline en Merijn:

Temptation Island betekende natuurlijk ook de start van de relatie tussen Lize, die haar vriend Jeffrey niet meer moest, en verleider Ken. Ook zij mochten dus onlangs hun één jaar samen vieren. En dat deden ze, net als Pommeline en Merijn, (hoe kan het ook anders) met een video.

Zo vatten Lize en Ken hun jaar na Temptation Island samen:

Gesponsorde artikelen