Pommeline of Lisa? Met welke ex zou Merijn van ‘Temptation Island’ het liefst op date gaan?

Pommeline of Lisa? Met welke ex zou Merijn van ‘Temptation Island’ het liefst op date gaan?

Merijn moet de eerste persoon ter wereld zijn die een jaar na zijn deelname aan ‘Temptation Island’ met twee ex’en zit die hij heeft overgehouden aan “de ultieme relatietest”. Een ideaal moment dus om hem te laten kiezen tussen Lisa, waarmee hij naar het programma ging, en Pommeline, waarmee hij het programma verliet.

Merijn nam vorig jaar met zijn toenmalige vriendin Lisa deel aan Temptation Island, maar werd daar verliefd op Pommeline. Tijdens het nieuwe seizoen kwam het koppel weer in het nieuws door na een jaar een punt achter hun relatie te zetten.

In het YouTube-programma Club Hub was Merijn te gast en werd hij aan de tand gevoeld over zijn twee ex’en. Als hij moet kiezen met wie hij liefst op een onbewoond eiland zou zitten, kiest hij enigszins verrassend voor Lisa. “Want Pommeline heeft mij zwaar genaaid”, legt Merijn uit.

Vreemde verzoeken op Snapchat

Daarmee verwijst hij vermoedelijk naar het feit dat zij tijdens hun relatie viel voor Fabrizio, de Temptation Island-verleider van dit seizoen en ook de baas van Pommeline. Op YouTube noemde Merijn hem al “een klootzak.”

Zelf blijkt Merijn nochtans ook geen gebrek aan aandacht te hebben. “Via Instagram, Facebook en Snapchat krijg ik de raarste foto’s en zo. Het vreemdste zijn moeders die berichtjes sturen waarin ze hun dochter aanbieden”, legt hij uit.

Bekijk het fragment met Merijn hier:

Gesponsorde artikelen