Pommeline uit ‘Temptation Island’ gaat haar billen later vergroten en iedereen zal live kunnen meegenieten

Pommeline uit ‘Temptation Island’ gaat haar billen later vergroten en iedereen zal live kunnen meegenieten

Na haar ‘400cc’ voor haar borsten, zal ‘Temptation Island’-ster Pommeline ook laten werken aan haar billen. “Ik heb altijd al complexen gehad over mijn platte vormen en door middel van eigen vet laat ik men (sic) billen voller maken”, dat schrijft ze op Instagram. 26 oktober is het D-day, en dat zullen ook wij geweten hebben. We zullen de operatie namelijk live kunnen volgen op haar Instagram!

In augustus kondigde ze het al aan en ook in Zo Man Zo Vrouw, dat voor de gelegenheid werd omgedoopt tot Zo Moeder Zo Dochter, had ze het erover: Temptation Island-ster Pommeline zal aan haar billen laten ‘sleutelen’. Ze zal haar eigen vet laten inplanten in haar billen om ze zo voller te maken.

Pommeline heeft alles geprobeerd om op een natuurlijke manier vollere billen te krijgen, maar zonder succes. “Ik ben veel gaan gymen in het verleden om bilmassa bij te komen, maar dankzij bepaalde genen maak ik die niet aan jammer genoeg”, schrijft ze in de aankondiging op Instagram. “Dankzij Dr Cedric De Mahieu heb ik binnekort (sic) meer zelfvertrouwen.”

Hou 26 oktober, vanaf 10 uur, dus maar vrij in je agenda (of net niet), want dan zal het ‘grote spektakel’ van start gaan!

Zo kondigde ze het zelf aan op haar Instagramaccount:

Ze liet de wereld in augustus al weten dat er een operatie zat aan te komen:

“Vandaag bij de gezellige @diana.gabriels op consult geweest! Nog twee maandjes fastfood eten & vetjes opsparen .. to be continued!”, stond er te lezen bij de foto.

Gesponsorde artikelen