Pommeline van ‘Temptation Island’ geeft toe: “Ja, ik ben verliefd op Fabrizio”

Pommeline van ‘Temptation Island’ geeft toe: “Ja, ik ben verliefd op Fabrizio”

‘Temptation Island’-verleider Fabrizio ligt dan toch aan de basis van de breuk tussen Pommeline en Merijn. Dat blijkt uit de volledige versie van de vlog van Diana Gabriels, die opnieuw online staat. Daarin barst Pommeline plots in tranen uit omdat ze het moeilijk heeft om Fabrizio aan het werk te zien als verleider. 

Na een week vol speculaties, kunnen we het nu met zekerheid zeggen. Verleider Fabrizio ligt aan de basis van de breuk tussen het Temptation Island-koppel Pommeline en Merijn. Het koppel maakte vorige week bekend dat ze een punt achter hun relatie van meer dan een jaar zetten en daar zat haar baas Fabrizio dus voor iets tussen.

“Ik ben verliefd op hem, maar ik hou nog van Merijn”

In de vlog kijkt Pommeline samen met plastisch consulente Diana Gabriels naar de eerste aflevering van Temptation Island. Tot Pommeline het halverwege de aflevering plots moeilijk krijgt. “Ik vind het moeilijk om daarnaar te kijken”, zegt ze terwijl ze in huilen uitbarst.

Diana reageert meteen op de tranen van Pommeline. “Is het omdat je verliefd bent geworden op hem, maar nog steeds houdt van Merijn?” Iets wat Pommeline al snikkend bevestigt.

“Het is daarom dat ik zo weinig zeg over hem, omdat ik dat wat raar vind”, biecht Pommeline op terwijl we aan de geluiden van de televisie horen dat Fabrizio op dat moment in beeld is. Waarop Diana vraagt of er al iets is gebeurd met Fabrizio. Iets wat Pommeline meteen ontkent.

Tot slot maakt Pommeline ook duidelijk dat Merijn het uitgemaakt heeft. Waarschijnlijk omdat ze haar gevoelens voor Fabrizio aan hem heeft opgebiecht.

Screenshot YouTube

Bekijk hier de volledige vlog (vanaf 12:21):

Gesponsorde artikelen